Hoe kan ik geld terugboeken naar mijn vaste tegenrekening? Hoe kan ik geld terugboeken naar mijn vaste tegenrekening?

Hoe kan ik geld terugboeken naar mijn vaste tegenrekening?

Om geld terug te boeken naar uw vaste tegenrekening, volgt u de onderstaande stappen:

1. Ga binnen het handelsplatform naar uw portfolio.
  2. Zoek naar de regel met 'EURO' en klik naast deze regel op 'Order'.
  3. U komt nu op de pagina waar u een order kunt plaatsen. Vul het bedrag in dat u wilt overmaken naar uw persoonlijke bankrekeningnummer.
  4. Klik op de juiste knop of link om de transactie te bevestigen en het geld terug te boeken naar uw vaste tegenrekening.
  5. U kunt deze handeling alleen uitvoeren als u daadwerkelijk geld en/of beschikbaar saldo hebt in uw portfolio. Hierbij doelen we specifiek op het geldbedrag dat u kunt gebruiken voor transacties of opnames, en niet op de totale waarde van uw gehele portfolio.

Het is belangrijk op te merken dat gelden altijd worden teruggestort naar de vaste tegenrekening die u heeft opgegeven. Zorg ervoor dat u het juiste bedrag invoert en de transactie bevestigt voordat u verdergaat.